Nak kan recipe untuk hari raya ni....
910 gm Krim cheese,(Suhu Bilik)
3/4 cup Gula Halus
2 tblsp Tepung Jagung
4 biji Telur Gred A
2 tsp Esen Vanilla
3 tblsp Jus Lemon
55 gm Biskut Marie
Hancurkan biskut dan kedapkan dalam Loyang pembakar yang dialas dengan kertas minyak.
Satukan krim cheese, gula dan pukul hingga kembang, sementara adunan itu dipukul masukkan sedikit demi sedikit jus lemon dan esen vanilla.
Kemudian masukan telur sebiji dan pukul hingga kembang dan masukkan hingga seterusnya.
Setelah adunan itu kembang, masukkan tepung jagung dan gaul hingga sebati.
Tuang dalam Loyang pembakar dan tuang disekitar Loyang berkenaan air panas didih dan bakar sehingga bahagian atas kek berkenaan itu berwarna keperang-perangan.
Bakar pada suhu 180 darjah celcius selama 45 minit